Naše Usluge

klikit zagrade 01

Razvoj web stranica

Razvoj web stranica

Kako bismo zajedno došli do web-stranice koja će korisnicima ponuditi odgovora na pitanja, te time biti korisna, potrebno je da zajedno odradimo niz aktivnosti u procesu izrade. Mi smo tu, naravno, kako bismo Vam taj proces olakšali, što znači da ćemo Vas rado savjetovati i operativno izvesti sve dogovorene ideje te dostaviti finalni proizvod u dogovorenom roku.
Napomena: klikom na broj pregledajte korake našeg procesa.

Korak 1

Izrada web-stranice može biti jednostavan ili kompliciran proces, no svakako je bitno jasno znati koji cilj ima web-stranica. Nakon što je definiran cilj web-stranice, zajedno krećemo u proces izrade, a sve počinje kreiranjem wireframea.

Korak 2

Nakon što smo definirali wireframe, potrebno je razmisliti o vizualnom identitetu web-stranice (mockup). Ako imate standarde koji su obavezni, rado ćemo stranicu prilagoditi tim standardima. No ako nemate obavezne standarde, tu smo da Vam pomognemo u izradi vizualnoga identiteta.

Korak 3

Izuzetno je bitno da web-stranica služi vašim korisnicima. Stoga posebnu pažnju pridajemo izradi UX-a kao i pripremi informacijske strukture web-stranice. Naravno, sve ćemo prijedloge pripremiti u skladu s ciljevima koje želite ostvariti svojom web-stranicom.

Korak 4

Web-stranica mora biti responzivna (prilagođena mobilnim uređajima). Osim toga, savjetujemo da pozicionirate određeni dio web-stranice na Google tražilici prema željenim ključnim riječima što će zasigurno pridonijeti Vašim marketinško-prodajnim aktivnostima.

klikit zagrade 02

Razvoj web aplikacija

Web aplikacije

Imate ideju koja će poboljšati Vaše poslovanje? Nešto što će ubrzati Vaš poslovni proces? Uz Vašu ideju i naše iskustvo doći ćemo do idealnog rješenja.
Napomena: klikom na broj pregledajte korake našeg procesa.

Korak 1

Izrada svake web-aplikacije započinje idejom. Nakon što ste nam ispričali svoju ideju preko zajedničkog brainstorminga, razradit ćemo tu ideju u nešto što ima svoj početak i kraj.

Korak 2

Idući je korak razviti kostur web-aplikacije kako biste Vi dobili ideju o smjeru u kojem idemo i kako biste odlučili o nekim last minute izmjenama koje ste donijeli na temelju našeg kostura.

Korak 3

U ovom koraku Vašu ideju oživljavamo davajući joj sve potrebne funkcionalnosti i ona započinje svoj put... kako bi dr. Frankenstein rekao „It's alive!”

Korak 4

Testiranje, testiranje i još malo testiranja. Prije samog puštanja web-aplikacije u live okruženje provest ćemo sate i sate testirajući je u potrazi za skrivenim bugovima ne bismo li izbjegli prekide u radu kada se aplikacija krene koristiti.

klikit zagrade 03

UI & UX Dizajn

Korisničko sučelje dizajn (UX)

Trendovi u digitalnom svijetu, što potvrđuju u redovita unapređenja Google algoritma, idu prema tome da se korisnicima na web-stranici ponudi odgovarajuće korisničko iskustvo. Stoga bi UX trebao biti uključen tijekom izrade svake web-stranice.
Napomena: klikom na broj pregledajte korake našeg procesa.

Korak 1

Kako spojiti vašu web-stranicu, brand i korisnike? Potrebno je definirati sve pain pointove koje korisnici mogu doživjeti koristeći web-stranicu. Koje izazove imaju korisnici koristeći web-stranicu? Web-stranica svim korisnicima (segmentima korisnika) bi trebala ponuditi rješenja koja traže.

Korak 2

U pripremi web-stranice za korisnike poželjno je koristiti informacije dobivene od samih korisnika. Tako dobivene informacije korisne su nama u procesu izrade dizajna, ali i korisnicima jer znamo da će dobiti web-stranicu koja odgovara njihovim potrebama.

Korak 3

Na temelju prikupljenih podataka krećemo u izradu persona kao i korisničkog putovanja. Persona predstavlja našeg korisnika, a korisničko putovanje željeni put koji bi korisnik trebao proći od trenutka kad dođe na web-stranicu do trenutka kad obavi konverziju.

Korak 4

Analiza, testiranje i nadogradnja. Web-stranica je živi organizam koji je potrebno stalno analizirati, testirati i po potrebi nadograđivati.

klikit zagrade 04

Grafički Dizajn

Grafički dizajn

Fontovi, boje, veličine, fotografije, ikone, skice…. Ili ukratko grafički dizajn. Mnogo je tu detalja koje treba spojiti na logičan način kako bi Vaš brand postao ili i dalje bio prepoznatljiv na tržištu. Razmislite, koliko brandova možete prepoznati samo po boji i fontu, a da i ne piše o kome se radi?
Napomena: klikom na broj pregledajte korake našeg procesa.

Korak 1

Definiranje trenutne situacije može biti komplicirano, no nama stručnjacima to izuzetno pomaže da dobijemo od Vas povratnu informaciju s kojom možemo početi raditi. Dakle, u prvom koraku Vas pitamo što biste htjeli. I nije bitno radi li se o izmjeni postojećeg ili kreiranju sasvim novog dizajna.

Korak 2

Nakon što smo dobili od Vas određene informacije, mi se krećemo raditi naše istraživanje. Promatranje okoline, brainstorming različitih ideja samo su neke od motivacijski trenutku u privlačenju novih ideja.

Korak 3

Nakon što smo završili s kreativnim procesom, šaljemo Vam prva tri prijedloga kako biste ih ocijenili. Svaki prijedlog dolazi uz objašnjenje zašto smo se za njega odlučili. Nakon pregledavanja svih prijedloga, nastavljamo dorađivati onaj koji smatrate da najviše odgovara Vašim željama.

Korak 4

Nakon što ste se odlučili koju je verziju potrebno doraditi, uz Vaše dodatne sugestije, šaljemo Vam konačnu verziju.

ZAINTERESIRANI ZA SURADNJU?

POKRENIMO PROJEKT